Loading...
Shanghai, Hiina
Esmaspäevast laupäevani 9.00-20.00

LeiserTV : Eesti TV ja raadio kanalid kõikjal üle maailma

LeiserTV äpp. Oleme loonud LeiserTV äpi just Sulle, kes sa kasutad LeiserTV-d oma teleris. LeiserTV äpp töötab enamus nutiteleril ning võimaldab kasutada Sinu teleripulti rakenduse kasutamisel.

VIDEO: Islandil hakkas purskama vulkaan | Välismaa | ERR

Välismaa Lõuna-Islandi evakueeriti ööl vastu pühapäeva kodudest umbes pooltuhat inimest, kui Eyjafjallajökulli jääliustiku lähedal asuv vulkaan hakkas purskama. Toimetaja: Katrin Jüriso

Välismaa | ERR

Venemaa ründas Ukrainat rakettide ja droonidega. 31.07.24 VÄLISMAA ... Ööl vastu kolmapäeva kostis Kiievis mitu plahvatust, kui Venemaa korraldas järjekordse ulatusliku …

energiasalvesti

Postimees: Värsked uudised Eestist ja välismaalt. Loe lähemalt Poolpaljaid fotosid postitanud Eesti missilt võeti tiitel ära. Tiina Jantson: ta keeldub tiitlite eemaldamisest

Esimene off-grid võimekusega küla Eestis

Oleme loonud koduomanikele kõik võimalused, et olla Eesti esimene off-grid võimekusega küla. Meie kodude lisavarustuse hulka kuulub Ampere+ täislahendus, kuhu kuuluvad nii …

Uudised

EASi ja KredExi ühendasutus eraldas Eesti Energiale 584 950 eurot, et valmistada ette Ida-Virumaale Estonia kaevanduse alale Eesti esimese vesisalvesti rajamist.

Amazon Inscrivez-vous à Prime Video

Découvrez Jack Ryan ainsi que d''autres programmes Amazon Original, films populaires et séries du moment, le tout inclus avec votre abonnement Amazon Prime.

Sloveenias on üleujutused (Video) | Välismaa | ERR

Välismaa Sloveenia lääneosas on mitmendat päeva kestvad vihmasajud ajanud jõed üle kallaste, tekitades üleujutusi. Vihma on maha on sadanud rohkem kui 150 millimeetrit, vahendas EBU.

Tasub kaaluda: koos päikesepaneelidega soeta ka salvesti

Energiasalvesti on seade, mis võimaldab päikesepaneelide abil toodetud energiat salvestada ja kasutada seda siis, kui tootmine on madal või puudub täielikult. Nii nagu …

Avaleht

Eesti vajab uut, juhitavat ja 100% taastuvenergiale tuginevat energiasüsteemi. Energiasalve Paldiskisse rajatav maa-alune 500MW vesisalvesti on lahendus, mis aitab Eestil üle …

Amazon Sign up for Prime Video

Enjoy exclusive Amazon Originals as well as popular movies and TV shows. Watch anytime, anywhere. Start your free trial.

Salve a Energia

Salve a Energia. 3,322 likes · 18 talking about this. Salve a Energia Pelo futuro do Brasil Movimento nacional contra a privatização da...

Fotod ja video: Tšiili rannikul toimus tugev maavärin, Vaikse ookeani riikides anti tsunamihoiatus | Välismaa …

Välismaa Vaikses ookeanis Tšiili ranniku lähedal toimus täna võimas maavärin magnituudiga 8,3, mille tagajärjel on hukkunud vähemalt 5 inimest. Lisaks Tšiilile on antud tsunamihoiatused ka teistes riikides, rannikut on tabanud ligi 4,5 meetri kõrgused lained.

Fotod ja video: Hawaiil tuleb tuhandetel purskava vulkaani tõttu evakueeruda | Välismaa …

Välismaa USA Hawaii osariigi Suursaarel hakkas neljapäeval purskama Kilauea vulkaan, mistõttu on võimud palunud evakueeruda umbes 10 000 inimesel. Hawaii kuberner David Ige allkirjastas eriolukorra määruse, mis võimaldab Suursaarel katastroofifondist raha saada.

VIDEO: Möödus 60 aastat Korea sõjast | Välismaa | ERR

Välismaa Põhja- ja Lõuna-Korea meenutasid 1950. aastal puhkenud Korea sõda. Sõda algas 1950. aasta 25. juunil kui kommunistliku Põhja-Korea sõjavägi ründas Lõuna-Koread, vahendas Reuters.

Energiasalvestus kodudes | Eaton

Energiasalvesti Eaton on nutikas energiahaldusettevõte, mis on pühendunud kõigi inimeste elukvaliteedi parandamisele ja keskkonna kaitsmisele kõikjal maailmas. Juhindume oma pühendumusest teha äri õigesti, toimida jätkusuutlikult ja aidata oma klienditel hallata energiavajadusi ─ nii täna kui ka tulevikus.

Galerii ja video: Jaapan mälestab Hiroshima tuumarünnaku ohvreid | Välismaa …

Jaapanis kogunesid kümned tuhanded inimesed mälestusteenistusele, millega märgiti 70 aasta möödumist Hiroshima tuumarünnakust Teise maailmasõja ajal. Samalaadseid mälestustseremooniaid viiakse läbi ka mujal maailmas.

Denmark to build the world''s first energy island on Vimeo

The Danish Parliament has agreed to build the world''s first offshore wind energy hub, designed as an artificial island in the North Sea.

Pensioni maksmine välisriiki | Sotsiaalkindlustusamet

Eesti pensioni taotlemine välisriigis elades. Kui elad Euroopa Liidu liikmesriigis, Norras, Islandil, Liechtensteinis, Šveitsis või Eestiga kahepoolse sotsiaalkindlustusalase koostöökokkuleppe sõlminud riigis, siis Eesti pensioni taotlemiseks:

Selline näeb välja Hysone 63 kWh HV salvesti, mis koosneb

Selline näeb välja Hysone 63 kWh HV salvesti, mis koosneb 6 tk 10,6 kWh Hi-Mega akust ja juhtimismoodulist.Ühildub erinevate inverteritega, testimiseks...

Hiina ja India sõdurite "kivisõjast" jõudis avalikkuse ette ka video | Välismaa …

India ja Hiina sõdurite vahel leidis eelmisel nädalal Tiibeti platool, Aksai Chini piirialal aset vastasseis, mille puhul küll relvi ei kasutatud. Selle asemel loopisid kahe tuumariigi sõdurid vastaspoolt kividega ning nüüd on avalikkuse ette jõudnud ka video.

6.3 Taastuvenergia toomisvõimalused Eestis | Elering

Eesti suurim taastuvvõimsus on 48 MW Aulepa tuulepark. Eesti tuulepargid (ühtekokku ligikaudu 320 MW) paiknevad valdavalt Kirde-, Loode- ning Lääne-Eesti rannikutel. …

Video: purjelaevaga Krusenstern juhtus Reykjaviki sadamas õnnetus | Välismaa …

Välismaa Purjelaev Krusenstern sattus Islandi pealinna Reykjaviki sadamas õnnetusse, kuid praeguseks on lubatud laeval juba kodusadama poole teele asuda. Kaliningradis asuvale Balti riiklikule kalalaevastiku akadeemiale kuuluv purjelaev oli 11. juunil parajasti väljumas Reykjaviki sadamast, kui ebaõnnestunud pukseerimise tagajärjel rammis Krusenstern …

energiasalvesti

Odav energiasalvesti kasutab CO₂ tuule- ja päikeseenergia salvestamiseks. Tehnika. 21. november 2022. Ameerikas algab kogu maa «akufitseerimine» - igasse majapidamisse oma akupank! Teadus. 3. oktoober 2022. 1. Majast saab patarei – teadlased leiutasid viisi, kuidas korrusmajades energiat salvestada.

VIDEO: uusaasta ilutulestik Austraalias | Välismaa | ERR

Esimesed riigid tähistavad juba 2014. aasta saabumist. Näiteks Uus-Meremaa tervitas uut aastat meie aja järgi kell üks päeval, Austraalia suurlinn Sydney kell 15.

10 põhjust, miks energiasalvesti on su kodu ja rahakoti ...

Energiasalvesti pole midagi muud kui suure võimsusega akupank. Milleks vajab akut auto või telefon, on selge kõigile, aga kuidas teeb elu paremaks kodusesse elektrivõrku liidetud aku, see tahab veel lahti rääkimist. Juba paari aasta pärast on energiasalvesti iga paljude elektrit tootvate kodude lahutamatu osa. Miks? Siin on 10 …

Fotod ja täismahus video: Kiievis tähistati Ukraina iseseisvuse 25. aastapäeva suure paraadiga | Välismaa …

Välismaa Ukrainas tähistatakse täna riikliku iseseisvuse 25. aastapäeva ning sellel puhul korraldati Kiievis ka suurejooneline sõjaväeparaad. President Petro Porošenko ütles oma kõnes, et paraad saadab sõnumi nii vaenlasele kui ka Ukraina elanikele, vahendas Unian.

Allveekabe | Välismaa kaameramehe video kuskilt kaugelt …

Välismaa kaameramehe video kuskilt kaugelt leheküljelt leitud :)

Välismaa sildade loend – Vikipeedia

Lingid siia Seotud muudatused Erileheküljed Püsilink Lehekülje teave Viita leheküljele Hangi lühendatud URL Laadi alla QR-kood Andmeüksus Selle lehekülje viimane muutmine: 20:29, 11. juuni 2024. Tekst on kasutatav vastavalt Creative Commonsi litsentsile "Autorile viitamine + jagamine samadel tingimustel"; sellele võivad lisanduda täiendavad tingimused.

Energiasalvestussüsteemid – Energiapartner

Kodune energiasalvestussüsteem vähendab sinu sõltuvust suurest elektrivõrgust ja tagab energiaga varustatuse ka elektrikatkestuse korral. Pakume tulevikutehnoloogial …

10 põhjust, miks energiasalvesti on su kodu ja rahakoti parimaid …

Oleme harjunud, et meie kodud täituvad välgukiirusel erinevate moodsate elektriseadmetega. Kui raadio, teleri, külmiku, nõudepesumasina ja arvutiga oleme ammu harjunud, siis nüüd ajab varvast üle kodu lävepaku uus seade – energiasalvesti. Uurime, millega tegu, ja veel olulisem – mis kasu saad energiasalvestist oma kodus?

Fotod ja video: Kapitooliumi hoone külastuskeskuses läks tulistamiseks, ründaja peeti kinni | Välismaa …

Välismaa USA-s Washingtonis Kapitooliumi hoone külastuskeskuses leidis täna aset tulistamine. Tulistaja on kinni peetud ning võimude kinnitusel pole vahejuhtum terrorismiga seotud.

Tallink Grupp AS tööpakkumised

Loome koos elamusi Tallink on Läänemere suurim ja edukaim reisilaevandusfirma. Tallink on Eesti hingega põhjamaine ettevõte, mis on rahvusvahelise kontsernina esindatud Eestis, Soomes, Rootsis, Lätis ja Saksamaal.

Elekter ja vesi – Salamaa Camping

Vaata veel pilte

Tasuta pakkumine

Tere tulemast meie toodete kohta päringuid tegema!

Kontaktandmed