Loading...
Shanghai, Hiina
Esmaspäevast laupäevani 9.00-20.00

Hiina kohandatud 12V 18Ah alustavate liitiumakude tootjate …

Mudeli number: ST12V18AH Päritolukoht: Guangdong, Hiina Kaubamärk: JAWAY Aku tüüp: LiFePO4 Säilitustemperatuur: -20 kraadi -40 kraadi

Kaasaskantav aku – Hiina kaasaskantavate salvestusakude tootjate ...

Oleme professionaalsed kaasaskantavate akude tootjad ja tarnijad Hiinas, kes on spetsialiseerunud kvaliteetsete toodete ja teenuste pakkumisele. Tervitame teid meie tehasest konkurentsivõimelise hinnaga kohandatud kaasaskantava aku hulgimüügiga.

Energiasalvestus

KÕIK TEED VIIVAD AKUPANKA. Kasutades elektritootmiseks mitut erinevat moodust – päikesepaneelid, elektrituulik, hüdrogeneraator – muudab akupank kogu süsteemi …

51,2 V 20Ah Golf Ostukorv LiFePo4 Aku Tarnijad Tootjad Tehas

Hiina ühe juhtiva 51.2v 20ah golfikäru lifepo4 aku tootjana ja tarnijana tervitame teid soojalt ostma meie tehasest Hiinas valmistatud kvaliteetset 51.2v 20ah golfikäru lifepo4 akut. Kõik meie tooted on kõrge kvaliteediga ja konkurentsivõimelise hinnaga.

Hiina kohandatud 12V 15Ah alustavate liitiumakude tootjate …

Oleme tuntud kui üks juhtivaid 12v 15ah käivitusliitiumaku tootjaid ja tarnijaid Hiinas. Võite olla kindel, et meie tehasest müüakse hulgi kvaliteetset 12v 15ah käivitavat liitiumakut. Kohandatud teenuse saamiseks võtke meiega kohe ühendust.

Hiina energiasalvestusakude tootjate tarnijate tehas – kohandatud …

Energiat salvestav aku. 48 V Rack Mount aku. 48-voldist racki külge kinnitatavat akut saab kasutada peamiselt elamute energiasalvestussüsteemide jaoks, sealhulgas kodumasinate jaoks, nagu televiisor, pliit, lambid, pesumasin jne. Vaata veel. 51,2V 100ah Lifepo4 aku.

Hiina on-gridi päikesesüsteemi tootjate tarnijate tehas – võrgus …

Oleme Hiinas tuntud kui üks juhtivaid võrgus asuvate päikeseenergiasüsteemide tootjaid ja tarnijaid. Võite olla kindel, et meie tehasest müüakse siin hulgi kvaliteetset võrgus asuvat päikeseenergiasüsteemi. Kohandatud teenuse saamiseks võtke meiega kohe ühendust.

Hiina 12V 33AH AGM akutootjate tarnijad – osta soodushinnaga 12V 33AH AGM aku

Kuna oleme Hiinas üks professionaalsemaid 12v 33ah agm akude tootjaid ja tarnijaid, iseloomustavad meid kohandatud tooted ja madal hind. Võite olla kindel, et müüte hulgi või ostate meie tehasest soodushinnaga 12v 33ah agm aku. Hinnapakkumise ja tasuta proovi saamiseks võtke meiega kohe ühendust.

Kaubamärkide andmebaasid | Patendiamet

Patendiameti andmebaas Andmebaas sisaldab Eesti Vabariigis registreeritud kaubamärkide, esitatud kaubamärgi registreerimise taotluste ja Madridi protokolli alusel Eestis kehtivate või õiguskaitse saamiseks esitatud rahvusvaheliste kaubamärkide andmeid. Andmebaasi uuendamine toimub üks kord päevas.

Soojust salvestav ahi NunnaUuni BLANKA-1

NunnaUuni ahi Blanka-1 on üks suurimaid soojust salvestavaid ahjusid turul. Ühe kütmiskorraga saate ühtlase soojuse isegi suurema ruumi jaoks kuni kaheks päevaks. …

Salvestustehnoloogiad kodule ja ärile – Energiapartner

Küsi pakkumist kodusele energiasalvestussüsteemile läbi meie päringuvormi. Akud ärile. Akusalvestussüsteemid sobivad hästi energia salvestamiseks odava võrgutariifi ja …

Hiina madala hinnaga 100 W spiraaltuuleturbiinide tootjate …

Hiina ühe professionaalseima 100 W spiraaltuuliku tootjana ja tarnijana pakume teile kohandatud tooteid ja madalat hinda. Võite olla kindel, et müüte hulgi või ostate meie tehasest soodushinnaga 100 W spiraaltuuliku. Hinnapakkumise ja tasuta proovi saamiseks võtke meiega kohe ühendust.

Kohandatud koduakusüsteemide tootjate tehas Hiinas

Oleme tuntud kui üks juhtivaid koduakusüsteemide tootjaid ja tarnijaid Hiinas. Ootame teid soojalt ostma või hulgi müüma kvaliteetseid koduseid akusüsteeme konkurentsivõimelise hinnaga meie tehasest. Kohandatud teenuse saamiseks võtke meiega kohe ühendust.

Salvestav CMA laiendusmoodul soojamüürimoodul. Uuri lähemalt ...

Salvestav CMA laiendusmoodul soojamüürimoodul. Mõõdud 280x70, kaal 6,5 kg, Parimate omadustega materjal kaminahjude ehitamiseks, Kahe puusületäiega on võimalik kütta kuni 200 m2, kuni 24-tunnise ühtlase soojuskiirgus, Lihtne ja kiire paigaldus. Uuri lähemalt!

Hiina kohandatud geelpatareide tootjate tarnijad – ostke …

ESG on Hiinas üks professionaalsemaid geellakude tootjaid ja tarnijaid, kes on spetsialiseerunud kvaliteetse kohandatud teenuse pakkumisele. Kui kavatsete hulgi müüa või osta soodushinnaga geellaku, tere tulemast meie tehasest hinnapakkumise ja tasuta proovi saamiseks. Saadaval on hea teenindus ja madal hind.

Hiina kodune energiasalvestussüsteem, kaasaskantav elektrijaam ...

Energiat salvestav aku koju. ULBee seeria kodu energiasalvesti on madalpinge... Kaubanduslik päikesepatareide hoiustamine. UTown-50K kaubanduslik päikesepatarei hoiuruum on... Kaubanduslikud akude salvestussüsteemid. Upower UTown-X100K, kaubanduslikud... Viimased uudised. 09. Sep-2022.

Hiina energiasalvestusakude tarnijad, tootjad, tehas

Hiina ühe parima energiasalvestusakude tootjana ja tarnijana tervitame teid meie tehasest odavat energiasalvestusakut ostmas. Kõik LED-valgustid on kvaliteetse ja konkurentsivõimelise hinnaga. Samuti on saadaval tasuta näidis.

Hiina kohandatud 200 W laterna tüüpi tuuleturbiinide tootjate …

Hiina ühe professionaalseima 200 W laterna tüüpi tuuleturbiinide tootjana ja tarnijana pakuvad meid kohandatud tooted ja madal hind. Võite olla kindel, et müüte hulgi või ostate meie tehasest soodushinnaga 200 W laterna tüüpi tuuleturbiini. Hinnapakkumise ja tasuta proovi saamiseks võtke meiega kohe ühendust.

Energiasalvestite tehas, tarnijad – Hiina energiasalvestusakude …

Energiat salvestav aku. 48V 100AH 5KW LifePO4 aku. 24V 200AH päikesepatarei koos BMS-iga. 1,1 kW päikesepatarei vahelduvvoolu muundur. 1KW kaasaskantav välistingimustes olev liitiumaku. 12V 100AH LifePO4 aku. 48V 200AH 10KW energiasalvestusaku. 24V 100AH energiasalvestusaku.

Hiina kohandatud 12V 18Ah alustavate liitiumakude tootjate …

Energiat salvestav aku; Päikesesüsteem; LiFePO4 aku; Aku käivitamine ... Võta meiega ühendust; Tagasiside; Tooted. Kodu / Tooted / Aku käivitamine / Sisu. 12V 18Ah Starting Lithium Battery. 10AH1. 1 / 12V 18Ah käivitusliitiumaku. Mudeli number: ST12V18AH Päritolukoht: Guangdong, Hiina Kaubamärk: JAWAY Aku tüüp: LiFePO4 ...

Hiina kohandatud AGM-akutootjate tarnijad – ostke AGM-akusid …

ESG on Hiinas üks professionaalsemaid agm-akude tootjaid ja tarnijaid, kes on spetsialiseerunud kvaliteetse kohandatud teenuse pakkumisele. Kui kavatsete hulgi müüa või osta soodushinnaga agm-akut, tere tulemast meie tehasest hinnapakkumise ja tasuta proovi saamiseks. Saadaval on hea teenindus ja madal hind.

Hiina kohandatud 12V 15Ah alustavate liitiumakude tootjate …

Energiat salvestav aku; Päikesesüsteem; LiFePO4 aku; Aku käivitamine ... Võta meiega ühendust; Tagasiside; Tooted. Kodu / Tooted / Aku käivitamine / Sisu. 12V 15Ah Starting Lithium Battery. 18AH. 1 / 12V 15Ah käivitusliitiumaku. Mudelinumber: ST12V15AH Päritolukoht: Guangdong, Hiina Kaubamärk: JAWAY Aku tüüp: LiFePO4 ...

Hiina 12,8v 200ah energiasalvesti liitiumaku tootjad, tarnijad

Hiina ühe professionaalseima 12,8v 200ah energiasalvestite liitiumaku tootjana ja tarnijana pakume teile kohandatud tooteid ja madalat hinda. Võite olla kindel, et müüte hulgi või ostate meie tehasest soodushinnaga 12,8v 200ah energiasalvesti liitiumaku. Hinnapakkumise ja tasuta proovi saamiseks võtke meiega kohe ühendust.

Akud ja salvestus @ EV Power e-pood

Tesla Powerwall on aku, mis salvestab energiat, tuvastab katkestused ja muutub automaatselt teie kodu energiaallikaks, kui võrk katkeb. Erinevalt bensiinigeneraatoritest …

Soojust salvestav ahi NunnaUuni BLANKA

NunnaUuni ahi Blanka on üks suurimaid soojust salvestavaid ahjusid turul. Ühe kütmiskorraga saate ühtlase soojuse isegi suurema ruumi jaoks kuni kaheks päevaks. …

Hiina madal hind 12V 200Ah pliihappeakude tootjad – …

Kuna oleme üks professionaalsemaid 12v 200ah pliiakude tootjaid ja tarnijaid Hiinas, pakume teile kohandatud tooteid ja madalat hinda. Võite olla kindel, et müüte hulgi või ostate meie tehasest soodushinnaga 12v 200ah pliiaku. Hinnapakkumise ja tasuta proovi saamiseks võtke meiega kohe ühendust.

Hiina energiasalvestise laadimislahenduste tehas ja tootjad …

Energiat salvestav aku: 200 kWh/280 Ah energiat salvestav aku, Aku pinge: 627V ~ 806V, Laadimise/tühjenemise suhe: 0,5 C tühjenemise/laadimise kohta, max 1 C tühjendus 10 min: Aku BMS: Aku BSU+ Kõrgepinge juhtkarbi ülem-alluv BMU: Aku mahutavuse suurendamine: Max 4 rühma aku / aku kuubiku juurdepääs, 4 BMU: Tulekustutussüsteem

Hiina madal hind 51,2v 100ah liitiumaku tootjate tarnijad – …

Hiina ühe professionaalseima 51,2v 100ah liitiumakude tootjana ja tarnijana pakume teile kohandatud tooteid ja madalat hinda. Võite olla kindel, et müüte hulgi või ostate meie tehasest soodushinnaga 51.2v 100ah liitiumaku. Hinnapakkumise ja tasuta proovi saamiseks võtke meiega kohe ühendust.

Hiina kohandatud pliihappeakude tootjate tarnijad – hulgipakkumine

ESG on Hiinas üks professionaalsemaid pliiakude tootjaid ja tarnijaid, kes on spetsialiseerunud kvaliteetse kohandatud teenuse pakkumisele. Kui kavatsete hulgi müüa või osta soodushinnaga pliiakut, tere tulemast meie tehasest hinnapakkumise ja tasuta proovi saamiseks. Saadaval on hea teenindus ja madal hind.

Hiina haagismaja LiFePO4 akutootjate tarnijad – hea hinnaga haagismaja LiFePO4 aku …

Oleme tuntud kui üks juhtivaid rv lifepo4 akude tootjaid ja tarnijaid Hiinas. Võite vabalt osta meie tehasest kvaliteetset rv lifepo4 akut. Saadaval on hea teenindus ja konkurentsivõimeline hind.

Tasuta pakkumine

Tere tulemast meie toodete kohta päringuid tegema!

Kontaktandmed