Loading...
Shanghai, Hiina
Esmaspäevast laupäevani 9.00-20.00

Elektrikulu kalkulaator

Kalkulaator võimaldab välja arvutada seadme energiakulu maksumust, koos kõigi muude tasudega.

Tarbitud kütus ja energia 2021. aasta | Statistikaamet

Statistikatöö kood 20206 Küsimustiku aasta 2022

Solax kolmekordne aku T30 3,0 kWh V2 | Ownpowr

Solax kolmekordse võimsusega aku T30 3,0 kWh V2 on ainult aku ilma akujuhtimissüsteemita. Teave: Nimimaht (kWh): 3,1 Kasulik võimsus (kWh): 2,79 Max. Võimsus (kW): 3,1 Pinge (V): 102,4 Max.

BlauHoff 153,60kw aku 51,12V 10Y garantii 6000> tsüklit | Ownpowr

Alates koduakust kuni salvestussüsteemini mugavus- ja tööstusrakenduste jaoks. Energiasalvestussüsteemid on oluline lüli energia üleminekus, millega me täna silmitsi seisame. Muuhulgas pakume BlauHoffi kõrgekvaliteedilisi akusüsteeme, et seda ohutult, keskkonnasõbralikult ja suures mahus saavutada. Selline energiasalvesti on ideaalne...

340kwh?

kWh。,340kwh340。"kwh"()。,1/,、( …

Blauhoff powerwall komplekt | 6kWh inverter + 5kWh kodune aku

Uuendage oma energiasüsteemi DEYE hübriidinverteri ja BlauHoffi aku päikesepaneeliga. Laiendatav, hõlpsasti paigaldatav ja käibemaksu tagastatav! Meie veebilehte külastades nõustute meie privaatsuspoliitikaga seoses küpsiste, jälgimisstatistika jne.

Kuidas valida oma kodule parim akusüsteem? | Solarstone

Valige akude hulgast, mille kasulik mahtuvus on vähemalt 10 kWh, sest need sobivad enamiku majaomanike põhilise elektrienergiavajaduse katmiseks ja tagavad elektrikatkestuse korral piisava varutoite.

Avaleht

TÄIUSLIK KODUNE AKU BlauHoffi salvestussüsteemid sobivad ideaalselt energia salvestamiseks. Teie enda päikeseenergia ja kodune aku. Energia, mida vajate tipphetkedel. ... BlauHoff on liitiumpatareide tarnija ja …

Energiasalvestussüsteemid – Energiapartner

Kodusele päikesejaamale aku lisamine vähendab võrgust sõltuvust ja võimaldab akusse salvestatud päikeseenergiat kasutada siis, kui päike ei paista. Kodune salvestussüsteem …

Komplekt koos DEYE hübriidinverteriga

Uuendage oma kodu päikesesüsteemi DEYE komplekti abil. Sisaldab hübriidinverterit, 12 kWh akut ja 4 BlauHoffi päikesepaneeli. Laiendage oma energiamahtu kiiresti ja lihtsalt. Osta nüüd!

Deye GB-L-12,24 kWh: Kõrge efektiivsusega kodune akusüsteem

Kogemused suure tõhususega Deye GB-L-12,24 kWh koduakuga. Omab sisseehitatud ohutusmeetmeid, soojusjuhtimist ja keskkonnasõbralikku disaini. Toetab kauguuendusi.

Akupangad

LiFePo4 akumoodul 51.2V 14.34kWh virnastatav. 3538,00 €. Saadaval järeltellimisel | Tarneaeg: 120 Päeva.

OptimumNano 7.2kwh parim kodune aku Valikud

14 aastat kogemusi varustamise kvaliteeti patareid, me tervitame teid parim kodune aku Valikud tehasest optimumnano 7.2kwh ostma. Kahekordse ohutuse kaitse, see toode on suure võimsusega, ühtlase pinge ja pikk tsükkel elu. Ka pakkuda Suurepärane klienditeenindus ja õigeaegse kohaletoimetamise.

Hiina kohandatud 20 kWh energiasalvesti liitiumaku tootjate …

Oleme professionaalsed 20 kWh energiasalvestusega liitiumaku tootjad ja tarnijad Hiinas. Kui kavatsete osta laost soodushinnaga 20kwh energiasalvesti liitiumaku, siis tere tulemast meie tehasest hinnapakkumist saama. Samuti on saadaval kohandatud teenus.

Sungrow SBR224 V2 Sinine liitium-ioonaku + tarvikud

Sungrow SBR224 V2 Sinine liitium-ioonaku + tarvikud See kodune akukomplekt sisaldab: 7x Sungrow SBR premium akumoodul 3,2 kWh 1x Sungrow premium aku juhtimissüsteem + tarvikud - Aku tüüp: LiFePO4 prismaatiline element - Nimiväljundvõimsus: 22,4 ...

BlauHoff komplekt: Hübriid Inverter 12kVA + 10KW aku

Hankige BlauHoffi hübriidinverteri ja aku/powerwall''i komplekt. Kohandage oma energia seadistust DEYE hübriidinverteri ja BlauHoffi koduse aku päikesepaneelidega. Laiendage oma võimsust lihtsalt ja kiiresti vaid +/- 2000 euro eest. Osta nüüd!

Avastage Huawei LUNA2000-5-EO: Võimas, hõlpsasti paigaldatav kodune aku

Maksimeerige oma energiatõhusust Huawei LUNA2000-5-EO koduakuga. Nautige 100% tühjendussügavust, modulaarset konstruktsiooni ja kiiret kasutuselevõtmist rakenduse automaatse tuvastamise funktsiooniga.

SolarEdge Kodu aku madalpinge 4.6kWh pakett

Maksimeerige energiatõhusust ja salvestamist selle 3-faasilise, varukoopiaga aku abil. Integreerub sujuvalt SolarEdge Home ökosüsteemiga, mis tagab täiustatud logistika ja täiustatud turvaelemendid.

SolarEdge Home aku 23 kWh

Maximize your solar energy usage with the SolarEdge Home Battery 23 kWh Set. Store and use more energy with superior system efficiency. Seamless integration Meie veebilehte külastades nõustute meie privaatsuspoliitikaga seoses küpsiste, jälgimisstatistika ...

Blauhoff komplekt | 10kWh inverter + 10kWh päikesepaneelide aku

Hankige meie Blauhoff komplektiga ülim võimsuslahendus! Sisaldab hübriidinverterit ja koduseid aku päikesepaneele. Lisainfo saamiseks külastage meie kauplust.

Energiakalkulaator

Energiakulu aastas Maja 1 Maja 2 Võimsused Küte Jahutus Kokku Küte Jahutus Kokku Vahe Maksimaalne võimsus kW 7,7 2,8 7,7 0% 2,8 0% Sealhulgas päikese …

BlauHoff 102,40kw aku 51,12V 10Y garantii 6000 > tsüklit

BlauHoff 102,40kw battery 51,12V 10Y warantee 6000 > cycles From home battery to storage system for convenience and industrial applications. Energy storage systems are a vital link in the energy transition we face today. Among other things, we offer high-end

BlauHoff HomeBoX Powerwall | 20,48 kw aku 51,12V

Kodune energiasalvestuse akupakett on kompaktne nagu tesla powerwall, seda on lihtne paigaldada, see on hooldusvaba ja seda saab kasutusele võtta …

Elektriauto laadimine: viisid ja kulud

2021. aasta veebruari seisuga maksab 20 kWh laadimist (mis võtab 55 minutit aega) Enefit VOLT jaamas poolkiirlaadijaga 4,4 eurot. Sama koguse energiat suudab ülikiirlaadija anda aga juba seitsme ja poole minutiga, samas on selle maksumus kõrgem: seitse eurot.

Akupangad

Saa osa värsketest pakkumistest. Kui leiad et pakkumised ei köida Sind, siis võid loobuda igal ajal.

Blauhoff akukomplekt 3 faasi 12kWh inverter + 30kWh aku

Täielik komplekt 12kwh hübriid Deye inverter ja 6 BlauHoff koduaku päikesepaneelid 30,72 kwh. Lisateabe saamiseks klõpsake üksikutel toodetel või vaadake meie poodi. Lisainfo saamiseks klõpsake lahtistel osadel Aku Blauhoff 5.12kwh SKU: BLH-5KW * 6 = 30.72kwh Hübriid Deye Tähelepanu! Hind ei...

Blauhoff akukomplekt 3 faasi 12kWh inverter + 25 kWh aku

Toitke oma kodu energiaga hübriidinverteri Deye ja BlauHoffi päikesepaneelidega. Suurendage oma energiamahtu hõlpsasti 5,12kwh võrra vaid kolme minutiga. Klõpsake lisainfo saamiseks!

Huawei Luna2000 energiasalvesti mahuga 15 kWh

Energiasalvesti mahuga 15 kWh Kodune salvesti on küllalt väikeste mõõtmetega ja paigaldatakse sinu hoone sobiva ruumi seinale või põrandale. Elektrikatkestuste korral tagab salvesti sinu kodule varutoite eeldatavasti kuni 9 tunniks.

Delta Pro

Kantava akugeneraatori DELTA Pro maht on 3,6 kWh, mida saab suurendada kuni 25 kWh-ni. Lihtne kasutada WiFi/Bluetoothi kaudu.

Deye 10 kW inverter koos Blauhoff 30,72 kWh akuga Kõrgepinge aku

Suurendage oma päikeseenergiasüsteemi meie BLH-5100 akude ja Sun-10K-SG01HP3-Eu inverteriga. Laiendatav, ühildub suuremate kaubamärkidega ja omab 10-aastast garantiid.

BlauHoff HomeBoX Powerwall 25,60kw aku 51,12V

Uue põlvkonna LFP aku koduste energiasalvestussüsteemide jaoks. Saage iseseisvaks ja jätkusuutlikuks oma powerwall''iga

BlauHoff 20kWh koduaku | Ownpowr

BlauHoff aku kodu päikesepaneelid, on uue põlvkonna LFP Liitium aku kodu energiasalvestussüsteem, mida nimetatakse ka BlauHoff Powerwall. Tähelepanu: Ilma lisatarvikuteta, ilma kapi/kodukapi või klambriteta, inverteri ja paigaldustarkvarata. See on ainult akud. Päikesepaneelide aku on ette nähtud ohutu, hästi disainitud ja võimas...

340·-340·(kW·h)(MJ) …

340·(kW·h)1224(MJ),340·(kW·h)(MJ)1224(MJ)。 : https://cn.unithelper /energy/340-kwh-mj/ 340 …

Tasuta pakkumine

Tere tulemast meie toodete kohta päringuid tegema!

Kontaktandmed